ACD Prestige S104H-B

Prestige S104H-B

Prestige S104H-B Prestige S104H-B

1.899,00

Vraag uw persoonlijke kortingscode op voor dit product!

Specificaties

Model:
Prestige S104H-B
Afmetingen:
298 x 306 cm
Merk:
ACD

De Prestige S104H-B behoort tot de actiemodellen uit het kwaliteitsgamma ACD Prestige en is uitgevoerd met schuine zijkanten. Onderzoek wijst uit dat zonlicht het dak onder ... meer informatie

Tuinkassen uit dezelfde serie


Kies hieronder de afmetingen van uw kas:
Prestige S104H-B Prestige S106H-B Prestige S208H-B

Beschikbare opties:

Bestel direct mee

Om optimaal te kunnen genieten van uw tuinkas hebben wij voor u een selectie gemaakt van de meest populaire kas-accessoires. Bestel ze direct mee en profiteer ook van gratis bezorgkosten op uw accessoires.

Optimalisatiepakket ACD Optimalisatiepakket ACD
Klik "bestel mee" en selecteer uw uitvoering.
296,00 196,00 bestel mee
Ventomax raamopener Ventomax raamopener 30,00 bestel mee
Kweektafel ACD met inleg Kweektafel ACD met inleg
Klik "bestel mee" en selecteer uw uitvoering.
159,00 bestel mee
Kweekschap ACD met inleg Kweekschap ACD met inleg
Klik "bestel mee" en selecteer uw uitvoering.
79,00 bestel mee

Prestige S104H-B

De Prestige S104H-B behoort tot de actiemodellen uit het kwaliteitsgamma ACD Prestige en is uitgevoerd met schuine zijkanten. Onderzoek wijst uit dat zonlicht het dak onder een hoek van 90 graden dient te raken wil de maximale hoeveelheid binnenkomen. Gedurende de zomer is er voor de meeste planten meer dan voldoende licht, maar in het voor- en najaar komen ze tekort. Hiervoor heeft ACD speciale kassen met schuine wanden ontwikkeld waarmee maximaal zonlicht doorgelaten kan worden. Door de schuine wanden in de kas wordt meer licht en warme opgevangen waarmee u uw kweekseizoen verlengt. Andere voordelen zijn een verminderde winddruk en een stabliere constructie: het gewicht van het dak wordt beter verdeeld. In deze ruime tuinkas met een lengte van 298 cm en een breedte van 306 cm kunt u tal van groenten, fruit en kruiden kweken. Dit kan vroeg in het voorjaar tot laat in het najaar. Met een hoge goot- en nokhoogte van respectievelijk 172 en 237 cm is deze kas ook geschikt voor de langere kweker. De Prestige S104H-B is een stevige tuinkas en wordt aangeboden met een zelfdragende fundering in aluminium. De kas heeft een sterk geraamte met gesloten aluminium profielen en RVS bouten en moeren. Het glas is standaard uitgevoerd in 4 mm dik veiligheidsglas. De zijwanden van de kas zijn helder, terwijl het dak is uitgevoerd in gehamerd glas. De glazen worden aan profielen bevestigd door middel van rubberen strips: een ijzersterke, wind- en waterdichte afwerking. De kassen zijn voorzien van een binnengoot en een buitengoot en bevatten een enkele schuifdeur en een dakraam. De tuinkas kan geleverd worden in zowel een blank aluminium uitvoering als in een kleur gepoedercoate uitvoering. Kies hierbij uw eigen kleur!

model lengte x breedte oppervlakte goothoogte nokhoogte dakramen
S104H-B 298 x 306 cm 9.12 m² 172 cm 237 cm 1 stuks


De Prestige S104H-B nu nog voordeliger bij Kaskeus.nl

Wij kunnen u deze kas nu nog voordeliger aanbieden. Vraag snel en vrijblijvend uw persoonlijke kortingscode op en profiteer van honderden euro`s voordeel bij kaskeus.nl

Naam
MailProductspecificaties

Het kiezen van de juiste kas is niet altijd even eenvoudig. Daarom hebben wij alle belangrijke specificaties van de Prestige S104H-B voor u in een handig overzicht geplaatst.

Afmetingen
Lengte 298 cm
Breedte 306 cm
Oppervlakte 9.12 m²
Goothoogte 172 cm
Nokhoogte 237 cm
Uitvoering
Merk ACD
Model Prestige S104H-B
Type Tuinkas vrijstaand
Frame Blank aluminium of gepoedercoat
Beglazing 4 mm tuindersglas, 4 mm gehard veiligheidsglas
Fundering fundatieprofielen in gekozen RAL kleur
Dakramen 1 stuks
Deur 1 enkele schuifdeur
Lamellenraam Geen
Nokversiering geen of victoriaanse nokversiering in gekozen RAL kleur


Stel een vraag over: Prestige S104H-B

Heeft u na het doornemen van deze pagina nog vragen? Dan beantwoordt Kaskeus.nl deze graag voor u! Schroom niet, maak gebruik van het onderstaande formulier en wij nemen binnen 48 uur contact met u op. Wanneer u graag terug gebeld wenst te worden, vul dan ook even uw telefoonnummer in.

Natuurlijk kunt u ons ook altijd direct bereiken per telefoon: 0516-421448.

Product
* Naam
Telefoon
Mail
* Verplichte velden: deze informatie hebben      wij nodig om u goed te kunnen helpen.