ACD Piccolo

Piccolo

Piccolo Piccolo Piccolo Piccolo Piccolo Piccolo

1.299,00

Vraag uw persoonlijke kortingscode op voor dit product!

Specificaties

Model:
Piccolo
Afmetingen:
224 x 159 cm
Merk:
ACD

Met de ACD Prestige Piccolo kunt u zelf groenten kweken en dit op de kleinste oppervlaktes. Hippe mensen kunnen met de hippe kleurtjes zo creatief zijn als ze zelf willen! ... meer informatie

Beschikbare opties:

Piccolo

Met de ACD Prestige Piccolo kunt u zelf groenten kweken en dit op de kleinste oppervlaktes. Hippe mensen kunnen met de hippe kleurtjes zo creatief zijn als ze zelf willen! De kleinste telg uit de ACD Prestige familie zal ongetwijfeld gesmaakt worden door het gehele gezin! Met een breedte van 159 cm, een lengte van 224 cm en een extra hoge goothoogte van 179 cm biedt deze kas voldoende ruimte om al uw gewassen te kweken. De kas is voorzien van een enkele schuifdeur en een dakraam en kan zowel geleverd worden in een blank aluminium uitvoering als in een kleur gepoedercoate uitvoering. Kies zelf uw kleur of ga voor één van de populaire kleuren: Pastelblauw (RAL 5024), Karmijnrood (RAL 3002), Olijfgroen (RAL 1020) of Retro Zwart (RAL 9005). Het dak bestaat uit gehamerd veiligheidsglas en de zijwanden worden standaard geleverd in 4 mm veiligheidsglas.

model lengte x breedte oppervlakte goothoogte nokhoogte dakramen
Piccolo 224 x 159 cm 3.56 m² 179 cm 221 cm 1 stuks


De Piccolo nu nog voordeliger bij Kaskeus.nl

Wij kunnen u deze kas nu nog voordeliger aanbieden. Vraag snel en vrijblijvend uw persoonlijke kortingscode op en profiteer van honderden euro`s voordeel bij kaskeus.nl

Naam
MailProductspecificaties

Het kiezen van de juiste kas is niet altijd even eenvoudig. Daarom hebben wij alle belangrijke specificaties van de Piccolo voor u in een handig overzicht geplaatst.

Afmetingen
Lengte 224 cm
Breedte 159 cm
Oppervlakte 3.56 m²
Goothoogte 179 cm
Nokhoogte 221 cm
Uitvoering
Merk ACD
Model Piccolo
Type Tuinkas vrijstaand
Frame Blank aluminium of gepoedercoat
Beglazing 4 mm gehard veiligheidsglas
Fundering fundatieprofielen in gekozen RAL kleur
Dakramen 1 stuks
Deur 1 enkele schuifdeur
Lamellenraam Geen
Nokversiering geen of victoriaanse nokversiering in gekozen RAL kleur


Stel een vraag over: Piccolo

Heeft u na het doornemen van deze pagina nog vragen? Dan beantwoordt Kaskeus.nl deze graag voor u! Schroom niet, maak gebruik van het onderstaande formulier en wij nemen binnen 48 uur contact met u op. Wanneer u graag terug gebeld wenst te worden, vul dan ook even uw telefoonnummer in.

Natuurlijk kunt u ons ook altijd direct bereiken per telefoon: 0516-421448.

Product
* Naam
Telefoon
Mail
* Verplichte velden: deze informatie hebben      wij nodig om u goed te kunnen helpen.