Orion

De Orion is met een breedtemaat van 1.93 meter uitstekend geschikt voor de iets minder ruime tuin. Leverbaar in twee lengte maten. Door de gebogen vormgeving en de ruime nokhoogte van maar liefst 2.30 meter is er verassend veel ruimte voor u en uw planten.

De schuifdeur is zoals alle schuifdeuren uit het Vitavia programma voorzien van een pal waarmee u de deur op elke gewenste positie kunt vastzetten. Ideaal voor extra ventilatie en nooit meer open gewaaide deuren.

Uiteraard is ook de Orion voorzien van ruime goten en zijn alle aluminium onderdelen, zoals bij elke Vitavia kas, geanodiseerd.

Orion 3800

Vitavia Orion 3800

195 x 193 cm

670,00i.p.v. 816,00

Orion 5000

Vitavia Orion 5000

257 x 193 cm

740,00i.p.v. 923,00

Bent u opzoek naar een tuinkas of hobbykas? Dan helpen wij u graag bij het maken van de juiste keus. In ons assortiment vindt u tuinkassen met verschillende afmetingen en in diverse uitvoeringen.

Vitavia en Janssens tuinkassen


Onze tuinkassen zijn van de merken Janssens en Vitavia, geschikt voor zowel de beginnende als de professionele kweker. Een Vitavia tuinkas onderscheidt zich in haar elegante en esthetische ontwerp, terwijl een Janssens tuinkas wordt gekenmerkt in haar zeer degelijke bouwconstructie en gedetailleerd ontwerp.

U vindt bij ons al een tuinkas met afmetingen van 131 x 191 centimeter terwijl de afmetingen van de grootste kas in principe ongelimiteerd zijn. Elke tuinkas kan geleverd worden in zowel een blank aluminium geanodiseerde als een gepoedercoate uitvoering en is voorzien van tuinders- of gehard veiligheidsglas.

Maatwerk tuinkas


Uw gewenste kas toch niet gevonden? Dan bieden wij naast onze standaard modellen ook maatwerk tuinkassen aan in ons assortiment. U kiest hierbij niet alleen de vorm, kleur, beglazingstype en het formaat van de tuinkas, maar ook de sierlijke details, zoals bijvoorbeeld de breedte van de glazen, nokversiering en decoratiepanelen. Neem even contact met ons op en wij doen u een scherpe prijsopgaaf.

Naast tuinkassen hebben we ook muurkassen, orangerien en tuin prielen in ons assortiment. Bekijk hiervoor de bestemde categorie pagina`s.