Neptunus

Deze kwaliteit kweekkas van 2.57 meter breed is voorzien van een enkele schuifdeur. Door de ruimere goothoogte ontstaat er extra groeiruimte voor uw planten. De Neptunes is voorzien van extra schoren in de nok en aluminium hoekplaten bij de goten waardoor de stabiliteit enorm is toegenomen. De kas wordt geleverd in twee verschillende lengte maten en naast het standaard 3 mm glas is deze kas te beglazen met gehard veiligheidsglas voor optimale veiligheid! Twee dakramen zorgen voor voldoende ventilatie.

Net als alle Vitavia kassen is ook de Neptunes voorzien van ruimere goten en is er een stalen snelbouwfundering beschikbaar. Ook bij deze kas is het aluminium geanodiseerd, wat zorgt voor een fraai uiterlijk en een verhoogde duurzaamheid.

Neptunus 8300

Vitavia Neptunus 8300

321 x 257 cm

930,00i.p.v. 1.024,00

Neptunus 9900

Vitavia Neptunus 9900

383 x 257 cm

1.005,00i.p.v. 1.118,00

Bent u opzoek naar een tuinkas of hobbykas? Dan helpen wij u graag bij het maken van de juiste keus. In ons assortiment vindt u tuinkassen met verschillende afmetingen en in diverse uitvoeringen.

Vitavia en Janssens tuinkassen


Onze tuinkassen zijn van de merken Janssens en Vitavia, geschikt voor zowel de beginnende als de professionele kweker. Een Vitavia tuinkas onderscheidt zich in haar elegante en esthetische ontwerp, terwijl een Janssens tuinkas wordt gekenmerkt in haar zeer degelijke bouwconstructie en gedetailleerd ontwerp.

U vindt bij ons al een tuinkas met afmetingen van 131 x 191 centimeter terwijl de afmetingen van de grootste kas in principe ongelimiteerd zijn. Elke tuinkas kan geleverd worden in zowel een blank aluminium geanodiseerde als een gepoedercoate uitvoering en is voorzien van tuinders- of gehard veiligheidsglas.

Maatwerk tuinkas


Uw gewenste kas toch niet gevonden? Dan bieden wij naast onze standaard modellen ook maatwerk tuinkassen aan in ons assortiment. U kiest hierbij niet alleen de vorm, kleur, beglazingstype en het formaat van de tuinkas, maar ook de sierlijke details, zoals bijvoorbeeld de breedte van de glazen, nokversiering en decoratiepanelen. Neem even contact met ons op en wij doen u een scherpe prijsopgaaf.

Naast tuinkassen hebben we ook muurkassen, orangerien en tuin prielen in ons assortiment. Bekijk hiervoor de bestemde categorie pagina`s.