Junior Hobby

De Junior Hobby kweekkas biedt een hobbykweker een professionele ruimte om in te werken. Deze kas is voorzien van het gerenommeerde Duitse TÜV-GS veiligheidskeurmerk en voldoet daarmee aan alle eisen op het gebied van duurzaamheid en veiligheid.

De Junior serie bestaat uit drie kassen. De Junior Hobby, de Junior Victorian en de de Junior Orangerie. Alle drie de kassen bestaan uit eenzelfde constructie en zijn van gelijke topkwaliteit. De kassen onderscheiden zich in details.

Met een goothoogte van 1,57 meter en een nokhoogte van 2,50 meter is de Junior Hobby verkrijgbaar in 3 verschillende afmetingen, oplopend tot een kweekoppervlakte van 8,92 vierkante meter. De kas wordt standaard geleverd met 4 mm gehard veiligheidsglas en in een blanke uitvoering. Voor de inrichting van de Junior Hobby kweekkas is er keuze uit prachtige zaaibakken, schappen en kweektafels.

Junior Hobby JH23

Janssens Junior Hobby JH23

308 x 234 cm

1.725,00i.p.v. 1.816,00

Junior Hobby JH24

Janssens Junior Hobby JH24

381 x 234 cm

1.895,00i.p.v. 1.998,00

Junior Hobby JH25

Janssens Junior Hobby JH25

458 x 236 cm

2.050,00i.p.v. 2.160,00

Bent u opzoek naar een tuinkas of hobbykas? Dan helpen wij u graag bij het maken van de juiste keus. In ons assortiment vindt u tuinkassen met verschillende afmetingen en in diverse uitvoeringen.

Vitavia en Janssens tuinkassen


Onze tuinkassen zijn van de merken Janssens en Vitavia, geschikt voor zowel de beginnende als de professionele kweker. Een Vitavia tuinkas onderscheidt zich in haar elegante en esthetische ontwerp, terwijl een Janssens tuinkas wordt gekenmerkt in haar zeer degelijke bouwconstructie en gedetailleerd ontwerp.

U vindt bij ons al een tuinkas met afmetingen van 131 x 191 centimeter terwijl de afmetingen van de grootste kas in principe ongelimiteerd zijn. Elke tuinkas kan geleverd worden in zowel een blank aluminium geanodiseerde als een gepoedercoate uitvoering en is voorzien van tuinders- of gehard veiligheidsglas.

Maatwerk tuinkas


Uw gewenste kas toch niet gevonden? Dan bieden wij naast onze standaard modellen ook maatwerk tuinkassen aan in ons assortiment. U kiest hierbij niet alleen de vorm, kleur, beglazingstype en het formaat van de tuinkas, maar ook de sierlijke details, zoals bijvoorbeeld de breedte van de glazen, nokversiering en decoratiepanelen. Neem even contact met ons op en wij doen u een scherpe prijsopgaaf.

Naast tuinkassen hebben we ook muurkassen, orangerien en tuin prielen in ons assortiment. Bekijk hiervoor de bestemde categorie pagina`s.