Juliana New Classic 86

New Classic 86

New Classic 86 New Classic 86 New Classic 86 New Classic 86 New Classic 86 New Classic 86 New Classic 86 New Classic 86 New Classic 86 New Classic 86 New Classic 86 New Classic 86 New Classic 86 New Classic 86 New Classic 86 New Classic 86 New Classic 86

3.595,00

Vraag uw persoonlijke kortingscode op voor dit product!

Specificaties

Model:
New Classic 86
Afmetingen:
241 x 184 cm
Merk:
Juliana

De New Classic tuinkas is absoluut een pronkstuk binnen het Royal Well assortiment. Dit model heeft door zijn robuuste houten karakter een unieke uitstraling. Drempelloze ... meer informatie

Tuinkassen uit dezelfde serie


Kies hieronder de afmetingen van uw kas:
New Classic 66 New Classic 86 New Classic 106 New Classic 108

Beschikbare opties:New Classic 86

De New Classic tuinkas is absoluut een pronkstuk binnen het Royal Well assortiment. Dit model heeft door zijn robuuste houten karakter een unieke uitstraling.

Drempelloze schuifdeur
Deze cederhouten tuinkas biedt veel comfort en gebruiksgemak dankzij zijn drempelloze schuifdeur en ramen in zowel het dak als in de zijgevels. Een prachtig combinatie van authentieke materialen met moderne productietechnieken.

Cederhout
Het frame van de New Classic is gemaakt van Western Red Cedar hout, een zeer duurzaam en onderhoudsvriendelijke houtsoort. Dit hout is PEFC gecertificeerd en afkomstig uit goed beheerde bossen in Noord-Amerika. Cederhout is een levend product en moet blijven ademen, op die manier blijft het vrij van rot. Het hout kan verduurzaamd worden met een olie of beits waarmee de roodbruine kleur behouden blijft. Onbehandeld wordt de New Classic in de loop van de tijd zilvergrijs.

Fundering en accessoires
De New Classic tuinkas is standaard voorzien van 3 mm dik veiligheidsglas (lange ruiten). De standaard meegeleverde fundering is zwart gecoat en de goot en deurrails zijn antracietgrijs gecoat. Voor de New Classic modellen zijn als accessoire een geïntegreerde kweektafel, kweekschap en rolscherm verkrijgbaar.

model lengte x breedte oppervlakte goothoogte nokhoogte dakramen
86 241 x 184 cm 4.43 m² 150 cm 221 cm 2 stuks


De New Classic 86 nu nog voordeliger bij Kaskeus.nl

Wij kunnen u deze kas nu nog voordeliger aanbieden. Vraag snel en vrijblijvend uw persoonlijke kortingscode op en profiteer van honderden euro`s voordeel bij kaskeus.nl

Naam
MailProductspecificaties

Het kiezen van de juiste kas is niet altijd even eenvoudig. Daarom hebben wij alle belangrijke specificaties van de New Classic 86 voor u in een handig overzicht geplaatst.

Afmetingen
Lengte 241 cm
Breedte 184 cm
Oppervlakte 4.43 m²
Goothoogte 150 cm
Nokhoogte 221 cm
Uitvoering
Merk Juliana
Model New Classic 86
Type Tuinkas vrijstaand hout
Frame Western Red Cedar hout
Beglazing 3 mm gehard veiligheidsglas
Fundering geen fundering, fundatieprofielen groen
Dakramen 2 stuks
Deur 1 enkele schuifdeur
Lamellenraam Geen
Nokversiering geen


Stel een vraag over: New Classic 86

Heeft u na het doornemen van deze pagina nog vragen? Dan beantwoordt Kaskeus.nl deze graag voor u! Schroom niet, maak gebruik van het onderstaande formulier en wij nemen binnen 48 uur contact met u op. Wanneer u graag terug gebeld wenst te worden, vul dan ook even uw telefoonnummer in.

Natuurlijk kunt u ons ook altijd direct bereiken per telefoon: 0516-421448.

Product
* Naam
Telefoon
Mail
* Verplichte velden: deze informatie hebben      wij nodig om u goed te kunnen helpen.