Hera

Een speels vormgegeven kweekkas die zich ook uitstekend leent voor tuinkamer of prieel. Met een goothoogte van 181 cm biedt de Hera overal ruime stahoogte.

De Hera 4500 wordt geleverd in groen gepoedercoat aluminium en heeft 1 schuifdeur en 2 uitzetramen die scharnieren aan de goot. De gehele kas is voorzien van 3 mm gehard veiligheidsglas.

De Hera 9000 heeft 2 schuifdeuren met een totale opening van ca 90 cm en is verder uitgerust met 3 uitzetramen. De kas wordt uitsluitend geleverd in zwart gepoedercoat aluminium en is voorzien van 6 mm polycarbonaat op het dak en 4 mm gehard veiligheidsglas in de zijwanden.

Het glas van zo wel de Hera 4500 als van de Hera 9000 wordt gemonteerd met behulp van kunststof glaslatten.

Hera 4500

Vitavia Hera 4500

256 x 230 cm

1.065,00i.p.v. 1.350,00

Hera 9000

Vitavia Hera 9000

330 x 380 cm

2.120,00i.p.v. 2.708,00

Bent u opzoek naar een tuinkas of hobbykas? Dan helpen wij u graag bij het maken van de juiste keus. In ons assortiment vindt u tuinkassen met verschillende afmetingen en in diverse uitvoeringen.

Vitavia en Janssens tuinkassen


Onze tuinkassen zijn van de merken Janssens en Vitavia, geschikt voor zowel de beginnende als de professionele kweker. Een Vitavia tuinkas onderscheidt zich in haar elegante en esthetische ontwerp, terwijl een Janssens tuinkas wordt gekenmerkt in haar zeer degelijke bouwconstructie en gedetailleerd ontwerp.

U vindt bij ons al een tuinkas met afmetingen van 131 x 191 centimeter terwijl de afmetingen van de grootste kas in principe ongelimiteerd zijn. Elke tuinkas kan geleverd worden in zowel een blank aluminium geanodiseerde als een gepoedercoate uitvoering en is voorzien van tuinders- of gehard veiligheidsglas.

Maatwerk tuinkas


Uw gewenste kas toch niet gevonden? Dan bieden wij naast onze standaard modellen ook maatwerk tuinkassen aan in ons assortiment. U kiest hierbij niet alleen de vorm, kleur, beglazingstype en het formaat van de tuinkas, maar ook de sierlijke details, zoals bijvoorbeeld de breedte van de glazen, nokversiering en decoratiepanelen. Neem even contact met ons op en wij doen u een scherpe prijsopgaaf.

Naast tuinkassen hebben we ook muurkassen, orangerien en tuin prielen in ons assortiment. Bekijk hiervoor de bestemde categorie pagina`s.