Helios Orangerie SL

De Helios Orangerie is ons topmodel in de orangerie reeks. De Helios Orangerie is gebaseerd op de professionele kassenbouw en is hierdoor de sterkste kas-constructie op de markt. De Orangerie is voorzien van het gerenommeerde Duitse TÜV-GS veiligheidskeurmerk. Dit onderstreept de klasse, kwaliteit, duurzaamheid en veiligheid van deze kassenserie. Dankzij het professionele rubberafdeksysteem is de Helios bestand tegen weer en wind.

De Helios Orangerie vormt naast een zeer riante gelegenheid voor het kweken van verschillende gewassen óók de ruimte om heerlijk in te zitten en te ontspannen. Een fraaie vormgeving, keuze uit een groene of zwarte poedercoating en decoratieve noklijst als finishing touch.

Ook voor de Helios Orangerie geldt dat de fundering integraal is verwerkt in het aluminium frame van de kas. Gegoten profielen die de kas de juiste basis bieden om jarenlang dienst te doen. Uiteraard is het belangrijk dat de ondergrond voldoet aan de gestelde eisen, zodat de kas niet kan verzakken. De orangerie is standaard voorzien van 4 mm gehard veiligheidsglas, groen of zwart gepoedercoat frame, drie dakramen, twee lamellen ramen en een extra grote, dubbele schuifdeur.

Bent u opzoek naar een tuinkas of hobbykas? Dan helpen wij u graag bij het maken van de juiste keus. In ons assortiment vindt u tuinkassen met verschillende afmetingen en in diverse uitvoeringen.

Vitavia en Janssens tuinkassen


Onze tuinkassen zijn van de merken Janssens en Vitavia, geschikt voor zowel de beginnende als de professionele kweker. Een Vitavia tuinkas onderscheidt zich in haar elegante en esthetische ontwerp, terwijl een Janssens tuinkas wordt gekenmerkt in haar zeer degelijke bouwconstructie en gedetailleerd ontwerp.

U vindt bij ons al een tuinkas met afmetingen van 131 x 191 centimeter terwijl de afmetingen van de grootste kas in principe ongelimiteerd zijn. Elke tuinkas kan geleverd worden in zowel een blank aluminium geanodiseerde als een gepoedercoate uitvoering en is voorzien van tuinders- of gehard veiligheidsglas.

Maatwerk tuinkas


Uw gewenste kas toch niet gevonden? Dan bieden wij naast onze standaard modellen ook maatwerk tuinkassen aan in ons assortiment. U kiest hierbij niet alleen de vorm, kleur, beglazingstype en het formaat van de tuinkas, maar ook de sierlijke details, zoals bijvoorbeeld de breedte van de glazen, nokversiering en decoratiepanelen. Neem even contact met ons op en wij doen u een scherpe prijsopgaaf.

Naast tuinkassen hebben we ook muurkassen, orangerien en tuin prielen in ons assortiment. Bekijk hiervoor de bestemde categorie pagina`s.