Janssens Arcadia Succesline ASL33

Arcadia Succesline ASL33

Arcadia Succesline ASL33 Arcadia Succesline ASL33 Arcadia Succesline ASL33 Arcadia Succesline ASL33 Arcadia Succesline ASL33 Arcadia Succesline ASL33 Arcadia Succesline ASL33 Arcadia Succesline ASL33 Arcadia Succesline ASL33 Arcadia Succesline ASL33 Arcadia Succesline ASL33

Let op: De afgebeelde foto is een algemene Arcadia muurkas foto, de werkelijke kas kan groter of kleiner zijn.

1.835,00 i.p.v. 2.055,00

Laagste prijs garantie!

Specificaties

Model:
Arcadia Succesline ASL33
Afmetingen:
310 x 305 cm
Merk:
Janssens

De Arcadia muurkassen zijn van de zelfde kwaliteit als de Helios tuinkassen, maar uitgevoerd met een lessenaarsdak tegen de muur. Deze reeks kassen staan bekend om hun hoge ... meer informatie

Muurkassen uit dezelfde serie


Kies hieronder de afmetingen van uw kas:
Arcadia Succesline ASL01 Arcadia Succesline ASL11 Arcadia Succesline ASL23 Arcadia Succesline ASL33

Beschikbare opties:

Arcadia Succesline ASL33

De Arcadia muurkassen zijn van de zelfde kwaliteit als de Helios tuinkassen, maar uitgevoerd met een lessenaarsdak tegen de muur. Deze reeks kassen staan bekend om hun hoge kwaliteit en zijn ontwikkeld met jarenlange professionele kassenbouw ervaring in het achterhoofd. De muurkassen zijn verkrijgbaar in vier verschillende dieptematen en in lengte maten tot maximaal 12 meter.

Zelfs wanneer u weinig ruimte heeft, kunt u met een muurkas toch genieten van de voldoening van het zaaien en kweken van uw eigen fruit, groente en andere planten. Een muurkas is in de winter doorgaans warmer dan een vrijstaande kas, en is hierdoor ideaal voor het overwinteren van uw terrasplanten. Creëer een zitje in de kas en u heeft uw eigen overdekte groene oase, ideaal om op uw gemak een boek te lezen of gezellig gezamenlijk te eten.

Net zoals alle andere Janssens kassen zijn de Arcadia muurkassen voorzien van ingebouwde goten met aluminium afvoerbuizen, zeer stabiele aluminium fundering, condensatie goten aan de binnenzijde en roestvrijstalen bevestigingsmaterialen. De muurkassen kunnen geleverd worden in een blank aluminium of Victoriaanse (gepoedercoate) uitvoering. Voor de beglazing van de kas kunt u kiezen uit 4 mm tuindersglas of 4 mm veiligheidsglas.

Arcadia Succesline


Kaskeus heeft voor u een selectie gemaakt van de meest gangbare en populaire modellen uit de Arcadia muurkassen reeks. De zogenaamde Arcadia Succesline. Deze muurkassen kunnen geleverd worden tegen veel scherpere prijzen dan de maatwerk Arcadia kassen. De muurkassen zijn standaard voorzien van een solide, soepel lopende schuifdeur inclusief tochtborstels en afhankelijk van het gekozen model, één of twee dakramen. Naast de afmetingen van de kas kunt u zelf de kleur en het type glas van de muurkas kiezen.

model lengte x breedte oppervlakte goothoogte nokhoogte dakramen
ASL33 310 x 305 cm 9.46 m² 201 cm 291 cm 2 stuks


Productspecificaties

Het kiezen van de juiste kas is niet altijd even eenvoudig. Daarom hebben wij alle belangrijke specificaties van de Arcadia Succesline ASL33 voor u in een handig overzicht geplaatst.

Afmetingen
Lengte 310 cm
Breedte 305 cm
Oppervlakte 9.46 m²
Goothoogte 201 cm
Nokhoogte 291 cm
Uitvoering
Merk Janssens
Model Arcadia Succesline ASL33
Type muurkas
Frame Blank aluminium of gepoedercoat
Beglazing 4 mm tuindersglas, 4 mm gehard veiligheidsglas
Fundering fundatieprofielen in gekozen RAL kleur
Dakramen 2 stuks
Deur 1 enkele schuifdeur
Lamellenraam geen
Nokversiering geen


Stel een vraag over: Arcadia Succesline ASL33

Heeft u na het doornemen van deze pagina nog vragen? Dan beantwoordt Kaskeus.nl deze graag voor u! Schroom niet, maak gebruik van het onderstaande formulier en wij nemen binnen 48 uur contact met u op. Wanneer u graag terug gebeld wenst te worden, vul dan ook even uw telefoonnummer in.

Natuurlijk kunt u ons ook altijd direct bereiken per telefoon: 0516-421448.

Product
* Naam
Telefoon
Mail
* Verplichte velden: deze informatie hebben      wij nodig om u goed te kunnen helpen.