Arcadia

De Arcadia muurkassen zijn van de zelfde kwaliteit als de Helios tuinkassen, maar uitgevoerd met een lessenaarsdak tegen de muur. Deze reeks kassen staan bekend om hun hoge kwaliteit en zijn ontwikkeld met jarenlange professionele kassenbouw ervaring in het achterhoofd. De muurkassen zijn verkrijgbaar in vier verschillende dieptematen en in lengte maten tot maximaal 12 meter.

Zelfs wanneer u weinig ruimte heeft, kunt u met een muurkas toch genieten van de voldoening van het zaaien en kweken van uw eigen fruit, groente en andere planten. Een muurkas is in de winter doorgaans warmer dan een vrijstaande kas, en is hierdoor ideaal voor het overwinteren van uw terrasplanten. Creëer een zitje in de kas en u heeft uw eigen overdekte groene oase, ideaal om op uw gemak een boek te lezen of gezellig gezamenlijk te eten.

Net zoals alle andere Janssens kassen zijn de Arcadia muurkassen voorzien van ingebouwde goten met aluminium afvoerbuizen, zeer stabiele aluminium fundering, condensatie goten aan de binnenzijde en roestvrijstalen bevestigingsmaterialen. De muurkassen kunnen geleverd worden in een blank aluminium of Victoriaanse (gepoedercoate) uitvoering. Voor de beglazing van de kas kunt u kiezen uit 4 mm tuindersglas of 4 mm veiligheidsglas.

Arcadia Succesline


Kaskeus heeft voor u een selectie gemaakt van de meest gangbare en populaire modellen uit de Arcadia muurkassen reeks. De zogenaamde Arcadia Succesline. Deze muurkassen kunnen geleverd worden tegen veel scherpere prijzen dan de maatwerk Arcadia kassen. De muurkassen zijn standaard voorzien van een solide, soepel lopende schuifdeur inclusief tochtborstels en afhankelijk van het gekozen model, één of twee dakramen. Naast de afmetingen van de kas kunt u zelf de kleur en het type glas van de muurkas kiezen.

Bent u opzoek naar een tuinkas of hobbykas? Dan helpen wij u graag bij het maken van de juiste keus. In ons assortiment vindt u tuinkassen met verschillende afmetingen en in diverse uitvoeringen.

Vitavia en Janssens tuinkassen


Onze tuinkassen zijn van de merken Janssens en Vitavia, geschikt voor zowel de beginnende als de professionele kweker. Een Vitavia tuinkas onderscheidt zich in haar elegante en esthetische ontwerp, terwijl een Janssens tuinkas wordt gekenmerkt in haar zeer degelijke bouwconstructie en gedetailleerd ontwerp.

U vindt bij ons al een tuinkas met afmetingen van 131 x 191 centimeter terwijl de afmetingen van de grootste kas in principe ongelimiteerd zijn. Elke tuinkas kan geleverd worden in zowel een blank aluminium geanodiseerde als een gepoedercoate uitvoering en is voorzien van tuinders- of gehard veiligheidsglas.

Maatwerk tuinkas


Uw gewenste kas toch niet gevonden? Dan bieden wij naast onze standaard modellen ook maatwerk tuinkassen aan in ons assortiment. U kiest hierbij niet alleen de vorm, kleur, beglazingstype en het formaat van de tuinkas, maar ook de sierlijke details, zoals bijvoorbeeld de breedte van de glazen, nokversiering en decoratiepanelen. Neem even contact met ons op en wij doen u een scherpe prijsopgaaf.

Naast tuinkassen hebben we ook muurkassen, orangerien en tuin prielen in ons assortiment. Bekijk hiervoor de bestemde categorie pagina`s.