Betalen & leveren

Betaalmethoden

Kaskeus.nl biedt u verschillende betaalmethoden om het afrekenen van uw bestelling zo eenvoudig en veilig mogelijk te houden. Indien u uw bestelling wilt laten bezorgen, kunt u er voor kiezen om via iDEAL af te rekenen. Wanneer u uw bestelling zelf komt op halen, kunt u ook achteraf contant of per pin afrekenen.

iDEAL
afbeelding-iDEAL-betrouwbaar-betalen Bij kaskeus.nl kunt u betalen met iDEAL. Bij deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen via uw eigen bank. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw bank. U kunt betalen met iDEAL als u gebruik maakt van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank en Triodos Bank.

Mocht u besluiten de bestelling - of een deel hiervan - te annuleren of terug te sturen, dan storten wij uw tegoed binnen 5 werkdagen terug.

Betaling contant of per pin
Indien u er voor kiest om uw bestelling zelf op te halen, kunt u het bedrag zowel met contant geld betalen als ook per pin.

Achteraf betalen
Bij Kaskeus.nl is het ook mogelijk uw bestelling achteraf te betalen. Wanneer u hier gebruik van wilt maken kunt u contact opnemen met Sent Wesstra (bereikbaar tijdens onze openingstijden per telefoon: 0516-421448) . Noteer de producten die u wilt bestellen en wij maken het voor u in orde.

Bancontact / Mister Cash
afbeelding-Mister-Cash-betrouwbaar-betalen Bancontact / Mister Cash is het online betaalsysteem ontwikkeld door de gezamenlijke banken in België en is de meest geaccepteerde online betaalmethode in België. Alle Belgische klanten die gebruik maken van internetbankieren, kunnen gebruik maken van Bancontact / Mister Cash. U kunt direct uw aankopen betalen in een voor uw vertrouwde bankomgeving.

Levertijden

De levertijden van onze producten zijn per productgroep verschillend. Hieronder kunt u deze bekijken.

Kas-accessoires
De meeste kas-accessoires hebben wij standaard op voorraad. Indien voorradig bedraagt de levertijd hiervan 1-2 werkdagen.

Vitavia kassen
De levertijd van Vitavia kassen bedraagt ongeveer 10 - 15 werkdagen.

Janssens kassen
Janssens kassen worden voor u op maat gemaakt. De levertijd is hierdoor langer en bedraagt tussen de 15 en 20 werkdagen.

Uw tuinkas afhalen te Haulerwijk
Elke week heeft u van maandag tot en met zaterdag de mogelijkheid om uw bestelling af te halen bij onze opslag in Haulerwijk. Indien u een bestelling komt afhalen is het verstandig om van te voren contact met ons op te nemen, zodat wij uw bestelling tijdig kunnen klaarzetten. Zo bent u het snelst weer op weg met uw nieuwe tuinkas. Bij het afhalen van uw bestelling kunt u zowel met contant geld betalen als ook per PIN. Ook wanneer u uw ervoor kiest om uw tuinkas zelf op te halen gelden de hierboven genoemde levertijden.

Kaskeus.nl neemt na een bestelling altijd contact met u op voor de exacte levertijd van uw kas.

Bezorgkosten

Indien u uw bestelling wilt laten bezorgen, kunt u ervoor kiezen om via iDEAL af te rekenen. In de meeste gevallen wordt uw product geheel gratis thuis bezorgd.

Vitavia kassen
Alle Vitavia kassen worden gratis bezorgd.

Janssens kassen
Alle Janssens kassen worden gratis bezorgd.

Accessoires
De verzendkosten van accessoires bedraagt € 6,75. Bestelt u ze mee in combinatie met een tuinkas, dan verzenden we de producten natuurlijk gratis.