Janssens Promotiepakket gepoedercoat

Promotiepakket gepoedercoat

Promotiepakket gepoedercoat Promotiepakket gepoedercoat Promotiepakket gepoedercoat Promotiepakket gepoedercoat

276,00 i.p.v. 291,00

Laagste prijs garantie!

Specificaties

Model:
Promotiepakket gepoedercoat
Merk:
Janssens

Promotiepakket voor Janssens tuinkassen bestaande uit: 1 x zaaibak gepoedercoat Janssens Deze groen of zwart gepoedercoate aluminium zaaibak is eenvoudig aan de lengte- ... meer informatie

Beschikbare opties:

Promotiepakket gepoedercoat

Promotiepakket voor Janssens tuinkassen bestaande uit:

1 x zaaibak gepoedercoat Janssens
Deze groen of zwart gepoedercoate aluminium zaaibak is eenvoudig aan de lengte- of breedtezijde van het frame van uw Janssens tuinkas te monteren en biedt u een handige ruimte voor het stekken, oppotten, kweken en zaaien van uw planten. De bodem bestaat uit kunststof schrootjes en de diepte van de bak is 10 cm. De zaaibak heeft een breedte van 50 cm en lengtematen van 236 of 310 cm.

1 x schap gepoedercoat Janssens
Dit groen of zwart gepoedercoat aluminium schap is eenvoudig aan het frame van uw Janssens tuinkas te monteren en biedt u een handige opbergruimte voor uw planten en alledaagse gebruiksvoorwerpen. Het schap wordt geleverd in groen of zwart gepoedercoate uitvoering met een breedte van 11,5 cm en een lengtemaat van 236 of 310 cm.

1 x automatische raamopener Ventomax
De Ventomax is een in zwart gemoffeld staal uitgevoerde automatische raamopener met een hefkracht van ongeveer 7 kilogram. De opener past op alle aluminium en houten kassen. De maximale opening van de automatische raamopener bedraagt ongeveer 45 cm en is instelbaar bij temperaturen tussen de 16 en 25 graden Celcius.Stel een vraag over: Promotiepakket gepoedercoat

Heeft u na het doornemen van deze pagina nog vragen? Dan beantwoordt Kaskeus.nl deze graag voor u! Schroom niet, maak gebruik van het onderstaande formulier en wij nemen binnen 48 uur contact met u op. Wanneer u graag terug gebeld wenst te worden, vul dan ook even uw telefoonnummer in.

Natuurlijk kunt u ons ook altijd direct bereiken per telefoon: 0516-421448.

Product
* Naam
Telefoon
Mail
* Verplichte velden: deze informatie hebben      wij nodig om u goed te kunnen helpen.