Raamopeners

Een goede ventilatie in de kas is uiterst belangrijk. Kaskeus levert hiervoor een serie raamopeners, die de dakraam volledig automatisch openen bij een vooraf ingestelde temperatuur. Door temperatuurstijging zet een speciale vloeistof uit. Wanneer de temperatuur stijgt, zal deze vloeistof uitzetten. Door deze kracht zal het mechanisme het dakraam automatisch openen.

De Bayliss, Ventomax en Spiro raamopeners zijn geschikt voor dakramen, terwijl de Louvre raamopener geschikt is voor louvreramen. De Bayliss raamopener bestaat ook in een speciale uitvoering waarmee zijramen automatisch geopend en gesloten kunnen worden. Naast raamopeners hebben we ook reservecilinders in ons assortiment zodat u niet uw volledige raamopener hoeft te vervangen.

Bent u opzoek naar een tuinkas of hobbykas? Dan helpen wij u graag bij het maken van de juiste keus. In ons assortiment vindt u tuinkassen met verschillende afmetingen en in diverse uitvoeringen.

Vitavia en Janssens tuinkassen


Onze tuinkassen zijn van de merken Janssens en Vitavia, geschikt voor zowel de beginnende als de professionele kweker. Een Vitavia tuinkas onderscheidt zich in haar elegante en esthetische ontwerp, terwijl een Janssens tuinkas wordt gekenmerkt in haar zeer degelijke bouwconstructie en gedetailleerd ontwerp.

U vindt bij ons al een tuinkas met afmetingen van 131 x 191 centimeter terwijl de afmetingen van de grootste kas in principe ongelimiteerd zijn. Elke tuinkas kan geleverd worden in zowel een blank aluminium geanodiseerde als een gepoedercoate uitvoering en is voorzien van tuinders- of gehard veiligheidsglas.

Maatwerk tuinkas


Uw gewenste kas toch niet gevonden? Dan bieden wij naast onze standaard modellen ook maatwerk tuinkassen aan in ons assortiment. U kiest hierbij niet alleen de vorm, kleur, beglazingstype en het formaat van de tuinkas, maar ook de sierlijke details, zoals bijvoorbeeld de breedte van de glazen, nokversiering en decoratiepanelen. Neem even contact met ons op en wij doen u een scherpe prijsopgaaf.

Naast tuinkassen hebben we ook muurkassen, orangerien en tuin prielen in ons assortiment. Bekijk hiervoor de bestemde categorie pagina`s.