Accessoires

Maak optimaal gebruik van uw tuinkas met onze handige kas-accessoires. Bij de inrichting van de kas is het belangrijk om prettig en praktisch uw kweekruimte te kunnen benutten. Hiervoor zijn er verschillende kweektafels, kweekschappen en zaaibakken ontworpen, speciaal voor uw wensen en voor elk budget. Voor een goede beluchting van uw planten en gewassen zijn er extra dakramen en automatische raamopeners in ons assortiment opgenomen en kunt u eenvoudig het klimaat in uw kas beheersen door verschillende soorten thermometers. Ook kunt u verschillende artikelen in ons assortiment vinden op het gebied van bevestiging, waterafvoer, zonwering en isolatie.

Maak een keuze uit een van onderstaande categorieën of bekijk alle tuinkas-accessoires.

Bent u opzoek naar een tuinkas of hobbykas? Dan helpen wij u graag bij het maken van de juiste keus. In ons assortiment vindt u tuinkassen met verschillende afmetingen en in diverse uitvoeringen.

Vitavia en Janssens tuinkassen


Onze tuinkassen zijn van de merken Janssens en Vitavia, geschikt voor zowel de beginnende als de professionele kweker. Een Vitavia tuinkas onderscheidt zich in haar elegante en esthetische ontwerp, terwijl een Janssens tuinkas wordt gekenmerkt in haar zeer degelijke bouwconstructie en gedetailleerd ontwerp.

U vindt bij ons al een tuinkas met afmetingen van 131 x 191 centimeter terwijl de afmetingen van de grootste kas in principe ongelimiteerd zijn. Elke tuinkas kan geleverd worden in zowel een blank aluminium geanodiseerde als een gepoedercoate uitvoering en is voorzien van tuinders- of gehard veiligheidsglas.

Maatwerk tuinkas


Uw gewenste kas toch niet gevonden? Dan bieden wij naast onze standaard modellen ook maatwerk tuinkassen aan in ons assortiment. U kiest hierbij niet alleen de vorm, kleur, beglazingstype en het formaat van de tuinkas, maar ook de sierlijke details, zoals bijvoorbeeld de breedte van de glazen, nokversiering en decoratiepanelen. Neem even contact met ons op en wij doen u een scherpe prijsopgaaf.

Naast tuinkassen hebben we ook muurkassen, orangerien en tuin prielen in ons assortiment. Bekijk hiervoor de bestemde categorie pagina`s.